Selecteer een pagina

Condole

Over App

Condole brengt herinneringen, emoties en verhalen van uw overleden dierbaren samen. De app verbindt mensen, door ze te helpen om elkaar te ondersteunen tijdens de rouwperiode. De app biedt ruimte voor het plaatsen van (condoleance)berichten, geeft verhalen en fotos een tweede leven en biedt nabestaanden tot minimaal een jaar na overlijden ondersteuning in hun rouwverwerking. Door verhalen met elkaar te delen, gaat geen herinnering verloren. Sterker nog: door herinneringen te delen, komen soms nog onbekende verhalen van de overleden dierbare naar boven. De verhalen bieden troost in een tijd waarin nabestaanden die troost zo nodig hebben.

Daarnaast ondersteunt Condole op dagen (verjaardagen, trouwdagen feestdagen) die voor nabestaanden zo belangrijk zijn.

Condole ondersteunt in de eerste weken van uw verlies, maar ook in de jaren daarna. Door onze persoonlijke vorm van condoleren bent u toch nog dichtbij elkaar.

Over Condole

Condole brengt herinneringen, emoties en verhalen van uw overleden dierbaren samen. De app verbindt mensen, door ze te helpen om elkaar te ondersteunen tijdens de rouwperiode. Ook nu afscheidsdiensten, uitvaarten en condoleances door Corona slechts beperkt plaats mogen vinden, zorgt Condole voor verbinding. Condole geeft de mogelijkheid om elkaar (ook) op afstand te steunen. In de eerste weken van uw verlies, maar ook in de jaren daarna. Door onze persoonlijke vorm van condoleren en ondersteuningstools bent u toch nog dichtbij elkaar.

Laatste update:

Er zijn een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd.