Selecteer een pagina

Smooth & Co

Over App

SHOPPEN MET DE SMOOTH & CO APP:

-log eenvoudig in met je eigen Smooth & Co account
-overal en altijd toegang tot je winkelwagen en bestel historie
-snel en makkelijk producten bestellen
-direct afrekenen
-volg je bestelling
-navigeer met alle gemak door ons assortiment
-blijf op de hoogte d.m.v. pushmeldingen voor nieuws, acties en events

Wij geloven dat mensen met een passie de wereld mooier maken. Omdat ze stralen, van binnen én van buiten. Daarom verkopen wij merken die het LEVENSWERK zijn van mensen met een PASSIE. Mensen die vanuit overtuiging en VAKMANSCHAP cosmetische producten ontwikkelen. Producten met een verhaal dat het waard is om te delen. Zo maken we met onze gedeelde passie samen de wereld een stukje mooier.

Smooth & Co is distributeur van cosmetica merken met een verhaal. Exclusief voor succesvolle ondernemers in de schoonheidsbranche. Met deze app bieden we een snelle en toegankelijke manier om ons assortiment te bekijken (ook als gast!) en kun je eenvoudig een bestelling plaatsen en afrekenen.

Mocht je vragen hebben over onze app bel 0031 (0)33 2600100 of mail naar ln.ocdnahtoomsnull@ofni, we helpen je graag! Kijk ook eens op www.smoothandco.nl of bezoek ons trainingscentrum Eemweg 31-19, 3755 LC te Eemnes (alleen op afspraak).

We wensen je veel plezier en gemak met de Smooth & Co app!

SHARING OUR PASSION FOR BEAUTY

Over Smooth & Co

Smooth & Co gelooft dat mensen met een passie de wereld mooier maken. Omdat ze stralen, van binnen én van buiten. Omdat ze hun positieve energie doorgeven aan hun omgeving. Daarom verkopen wij merken die het LEVENSWERK zijn van mensen met een PASSIE. Mensen die vanuit overtuiging en VAKMANSCHAP hoogwaardige cosmetische producten ontwikkelen. Producten die verwonderen en zichtbaar resultaat opleveren. Die groot worden door klein te blijven en die tegelijk luxueus en toegankelijk zijn. Producten met een verhaal, dat wij graag delen met onze klanten. Zodat zij het weer met hún klanten kunnen delen. Zo maken we met onze gedeelde passie samen de wereld een stukje mooier.

Laatste update:

De app is geoptimaliseerd voor iOS 14.