Selecteer een pagina

App ontwikkelen?

óp maat en náár wens
Apportage

Formulieren op maat

Met Apportage als basis kunnen formulieren worden ingevoerd en worden deze verwerkt als PDF. Zo is het nu mogelijk om op locatie de gegevens in te voeren, foto’s toe te voegen, een handtekening te zetten en zodoende een net rapport te maken die direct kan worden verzonden!

Mobiel Bekeken is de app ontwikkelaar van onder andere:

Bekijk deze apps en meer via ons portfolio

App ontwikkelen op maat

Wij ontwikkelen de apps geheel zelf, dus geen uitbesteding en geen halfbakken apps. We schrijven de app in taal van de smartphone/tablet. Wat dat betekent? Dat het werkt en blijft werken, daar zorgen we voor!
g

Naar wens

Wij zeggen dat alles kan, en dat klopt. We ontwikkelen de app geheel naar wens en zetten puntjes op elke i. Soms zelfs twee. ï.

Zonder fratsen

Wij zijn een kleine maar gezonde onderneming met klanten die bij ons blijven en waar we aandacht aan besteden. Voor de opdracht, tijdens en na oplevering. U belt en mailt met ons, niet met de accountmanager (dat zijn wij), de secretaresse (dat zijn wij) of de helpdesk (dat zijn wij).

Klein en groot

U vindt in ons portfolio grote en kleine apps. De ene app heeft 100.000+ downloads, de andere wordt gebruikt voor de inspectie van duizenden auto’s per jaar. Maar ook de kleinere apps die voor een kleinere doelgroep zijn of één ding nu eenmaal goed kunnen zijn door ons gemaakt. Een app is voor ons nooit te groot of te klein!

Tot in de details

De details. Die vinden wij belangrijk. Wij zijn vaak kieskeuriger dan de opdrachtgever, we steken die extra uurtjes er graag in om er voor te zorgen dat het top is. Voor minder dan top doen we het niet.

We denken mee

We zijn geen fabriek, alle apps die wij maken zijn producten van samenwerking. U weet wat u wilt en wij weten wat kan, samen maken we de app naar tevredenheid van beide partijen. Onze naam staat er onder en daar willen we trots op zijn.